Servicii DD BOICEASudare cap la cap si electrofuziune


Aparatul de sudura RITMO DELTA 250DD Boicea isi extinde oferta si capacitatile de executie prin achizitionarea a doua echipamente. Este vorba despre aparatul de sudura cap la cap RITMO DELTA 250 si de un aparat de electrofuziune.
Aparatul de sudura RITMO DELTA 250, gama de lucru 75-250 mm, este un aparat de realizare a imbinarilor, cu element termic prin contact, destinat sa fie folosit in santier la sudarea cap la cap de tevi si racorduri din polietilena (PE), polipropilena (PP) si alte materiale termoplastice de diferite diametre si diferite grosimi, in vederea realizarii de retele de transport si distributie a apei, gazelor sau a altor fluide sub presiune.
Aparatul de electrofuziune permite sudura fitingurilor din PE si PP cu tensiuni cuprinse intre 8 si 48 V pentru instalatii sub presiune si cu diamentre de pâna la 600 mm.

Subtraversari


Foreza orizontala de subtraversari

Executam subtraversari pentru retelele de apa, gaze, canal sau alte cabluri. Cu ajutorul forezei orizontale de subtraversari cu cap de forare de 130 mm se pot realiza subtraversari de drumuri sau cai ferate in situatiile in care sunt interzise sapaturile la suprafata sau chiar din motive economice.

Taiere si fasonareAvand in dotare masini de taiat foarte performante, precum SIRMEX SC 36T sau SCHNELL - C/50J, taiem fierul pana la capacitati industriale.
Fasonarea, sau indoirea barelor de otel la diferite unghiuri, este un alt serviciu pe care il indeplinim cu ajutorul acelorasi masini performante.

Utilaje

Masina de taiat SIRMEX SC 36T cu capacitate de taiere pana la diametru ø 32. Ideala pentru servicii medii.

Masina de fasonat SIRMEX SP 36 T cu capacitate de fasonare pana la diametru ø 32. Ideala pentru servicii medii.

Masini de taiat SCHNELL - C/50J cu capacitate de taiere pana la diametru ø 40. Ideala pentru servicii industriale.

Masini de fasonat SCHNELL - C/50J cu capacitate de fasonare pana la diametru ø 40. Ideala pentru servicii industriale.

MontajAvand la dispozitie un personal cu o pregatire profesionala excelenta, putem face fata unor montaje si lucrari de betonare foarte complicate si diverse.