Despre noi

Harta Romania Pasaj suprateran Craiova Lake View Bucuresti Centura Constanta Parc Eolian Cernavoda Turbine Eoliene Galati CET Turceni POD Calafat - Vidin Centura Caransebes Parc eolian Mahmudia Panouri Dabuleni Panouri Grojdibodu

Firma de constructii DD BOICEAD.D. BOICEA, societate de constructii, specializata in constructii private si publice, avand ca principal domeniu de activitate fasonarea si montarea de armaturi din fier beton de toate marimile.
Fondata in 2008 de catre Boicea Valeriu, cu experienta indelungata in acest domeniu (in Portugalia din 1998 - 2008), DD Boicea s-a remarcat rapid pe piata prin calitate, responsabilitate si respect pentru clienti.
Am reusit de-a lungul anilor sa ne construim o reputatie pentru calitatea serviciilor noastre, satisfacand si cei mai exigenti clienti.
Pe masura ce ne-am dezvoltat si am intrat pe piete noi, am avut grija sa ne pastram principiile de baza: respect pentru clienti, seriozitate si servicii de calitate.
O atentie la fel de mare am pus si pe calitatea tehnologiilor si echipamentelor folosite in fasonarea si montarea fierului, dispunand astazi de echipamente noi, care ne dau capacitatea de afi competitivi si de a asigura o calitate inalta a serviciilor noastre.